20 dkg porcukor, 4tojás sárgája,1 dl mogyoró ízű cappuccino,10 dkg darált mogyoró vagy dió,1/2 sütőpor,20 dkg liszt,4tojás felvert habja.
A hozzávalókból miután jól kikevertem előmelegített sütőben 180°C fokon ki vajazott tepsiben piskótát sütök 15-20 perc alatt.300 gr hab tejszín,1 csomag vaníliás cukor,10 dkg mogyoró ízű cappuccino por,1dl rum,1dl tejföl,15g étkezési zselatin,1 dl víz.
A hab tejszín a vaníliás cukorral kemény habbá verem, hozzákeverem a cappuccino port és a rumot. Közben az 1 dl vízben feloldom, és felfőzöm a zselatint, ha langyosra hűlt, hozzákeverem az 1 dl tejfölhöz, majd az egészet a krémbe keverem.
A piskóta lapot kiveszem a tepsiből rákenem a krémet.
A tetejét díszíthetjük: reszelt csokival, kakaó porral,darált mogyoróval,dióval
A hozzávalókból miután jól kikevertem előmelegített sütőben 180°C fokon ki vajazott tepsiben piskótát sütök 15-20 perc alatt.300 gr hab tejszín,1 csomag vaníliás cukor,10 dkg mogyoró ízű cappuccino por,1dl rum,1dl tejföl,15g étkezési zselatin,1 dl víz.
A hab tejszín a vaníliás cukorral kemény habbá verem, hozzákeverem a cappuccino port és a rumot. Közben az 1 dl vízben feloldom, és felfőzöm a zselatint, ha langyosra hűlt, hozzákeverem az 1 dl tejfölhöz, majd az egészet a krémbe keverem.
A piskóta lapot kiveszem a tepsiből rákenem a krémet.
A tetejét díszíthetjük: reszelt csokival, kakaó porral,darált mogyoróval,dióval
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése