Hozzávalók:1 kg csirke zúza,2 vöröshagyma,5 ev kanál olaj,fél mokkáskanál őrölt köménymag
3-4 nagyobb gerezd fokhagyma,1 csapott ev kanál piros paprika,só,3-3 paprika és paradicsom
Elkészítés: A zúzát és a hagymát megtisztítjuk. Az előbbit nagyobb kockákra, az utóbbit finomra vágjuk, majd az olajon együtt megpirítjuk. A köménnyel meg a zúzott fokhagyma felével fűszerezzük. A piros paprikával meghintjük, egy kevés vizet öntünk alá, megsózzuk, és az apróra vágott paradicsomot, paprikát, is belekeverjük. Lefedve, kis lángon puhára pároljuk, végül a maradék fokhagymát is hozzáadjuk. Tarhonya vagy sós vízben főtt burgonya illik hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése