Hozzávalók: 10-12 db babapiskota, 3 kanál rum,a kapcsos torta formát kirakom babapiskotával és rá locsolom a rumot,
Krém: 25 dkg fél zsíros tehéntúróhoz hozzákeverünk 8 dkg porcukrot, 1 citrom héját és a citrom levét. 2,5 dl tejszínt kemény habbá verünk 2 csomag vaníliás cukorral. Közben 1 zacskó torta bevonó zseléből zselatint készítünk, és ha kihűlt a túró krémhez adjuk. Végül hozzáadunk 40 dkg gyümölcsöt, majd óvatosan megkeverjük és a formába öntjük.
Pár órára hűtőbe tesszük.lehet még diszíteni, hogy ha kihűlt, tetejére gyümölcsöt rakunk, és zselatinnal leöntjük.
Krém: 25 dkg fél zsíros tehéntúróhoz hozzákeverünk 8 dkg porcukrot, 1 citrom héját és a citrom levét. 2,5 dl tejszínt kemény habbá verünk 2 csomag vaníliás cukorral. Közben 1 zacskó torta bevonó zseléből zselatint készítünk, és ha kihűlt a túró krémhez adjuk. Végül hozzáadunk 40 dkg gyümölcsöt, majd óvatosan megkeverjük és a formába öntjük.
Pár órára hűtőbe tesszük.lehet még diszíteni, hogy ha kihűlt, tetejére gyümölcsöt rakunk, és zselatinnal leöntjük.
kukk be a főzős blogomba.van ott neked vmi.
VálaszTörlés