2008. december 11., csütörtök

Csőben sült bolognai penne




Hozzávalók: (3-4 adag) 20dkg penne tészta, 2 ek. olivaolaj,1 hagyma,20dkg darált hús,1 tasak Knorr bolognai spagetti rafinéria,1 pohár tejföl,2 tojás,10dkg reszelt sajt.


Elkészítés:A tésztát sós vízbe kifözük,Közben olajon megfonnyasztott hagymához adjuk a húst,mepiritjuk.Ezután 2,5 dl hideg vizet adunk hozzá,elkeverjük benne a Knorr bolognai spagetti alapport kevergetve felforraljuk Kb:5 perc alatt kis lángon készre fözük, hozzákeverjük a lecsepegtettet főtt tésztát.kivajazott jénaiba simítjuk és a tetejére öntöm tejfölös-tojásos-sajtos keveréket 200°C -os sütőben 15-20perc alatt készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések: